Ένα νέο project κυκλοφοριακής αγωγής ξεκίνησε να πραγματοποιείται σε συνεργασία του Κέντρου Μέριμνας με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κύριο Γεώργιο Σοφιανίδη, τον Προϊστάμενο Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Διονύση Διαμαντόπουλο, και τον Διευθυντή της τροχαίας Βέροιας κυρίου Ιωσήφ Παρούτογλου.

Στο project αυτό συμμετέχουν παιδία της έκτης τάξης των Δημοτικών σχολείων του νομού, μαζί με τα παιδιά του Κέντρου Μέριμνας προκειμένου να ενημερωθούν για την υποδειγματική συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε όλοι είτε ως οδηγοί είτε ως πεζοί.

Σήμερα, το Κέντρο Μέριμνας επισκέφτηκαν τα παιδιά της στ' τάξης του 3ου και 4ου Δημοτικού σχολείου Βέροιας όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τα παιδιά της Μέριμνας για τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους. Προσπάθησαν να μπουν στην θέση ενός ατόμου με κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης αλλά και ενός συνοδού του. Επίσης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με ένα κωφό άτομο και να το βοηθήσουν να βρεί τον δρόμο του καθώς και  να ζητήσουν οδηγίες  από αυτό. Έπειτα, οι αστυνομικοί της τροχαίας έδωσαν βασικές συμβουλές συμπεριφοράς πεζών στα παιδιά καθώς και ποιά πρέπει να είναι η θέση τους μέσα στο αυτοκίνητο.

Τέλος, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ίδιο τον χώρο του Κέντρου Μέριμνας και έκαναν από μια ομαδική ζωγραφιά απο την εμπειρία τους.