Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Δράση 7η

Επίσκεψη στην κεντρική και ονομαστή πλατεία της ΕΛΙΑΣ στο μπαλκόνι της με θέα τον Μακεδονικό κάμπο, εκεί όπου κάτω απο τα πλατάνια δεν καταλαβαίνει ποτέ κανείς τη ζέστη. Προσωπικό και μαθητές του Κέντρου σε δροσερή ψυχαγωγική εξόρμηση μαζί με μέλη του Συλλόγου εθελοντές και τον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΔΕΥΑ κ. Παύλο Δραγκόλα ο οποίος και κέρασε όλες και όλους. Ευχαριστούμε φίλε Παύλο εσένα προσωπικά, την υπηρεσία σου και όλους όσους στηρίζουν το έργο μας με συνείδηση και ευαισθησία. 

Κατόπιν περάσαμε απέναντι στους καλούς μας φίλους Λάκη και Φωτεινή, ιδιοκτήτες του ρεστοράν ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ που όπως πάντα με πολλή αγάπη μας κέρασαν  πίτσα και μας ευχήθηκαν καλές διακοπές. 

Τα παιδιά αύριο θα λάβουν τα απολυτήρια τους μαζί με μικρά γλυκά  εδέσματα που ετοίμασε για εμάς η κυρία Σούλα απο τους φούρνους ΚΟΓΙΑ. Δύσκολος αποχωρισμός αλλά η προσμονή του Σεπτέμβρη με υγεία και ευλογία Θεού έχει μια γλυκεία προσμονή.

Οι δράσεις της ξενάγησής μας στην όμορφη πόλη της Βέροιας θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβρη γι αυτό με είστε συντονισμένοι και να περιμένετε απο εμάς τα καλύτερα.

Καλό καλοκαίρι!