Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια μπουνιά. Μια μπουνιά που ακουμπάει στο χέρι όλων σας και σας ευχαριστούμε για την προσέλευσή σας με take away στο πασχαλινό bazaar μας.

Θέλουμε όμως να αναφέρουμε ότι στο δικό μας παραμύθι σπουδαίο ρόλο παίζουν οι καλές νεράιδες. Και δόξα το Θεό έχουμε αρκετές. Πρώτη θα αναφέρουμε την κυρία Μαρίνα Ψωμιάδου που η ενεργητικότητά της και η προσφορά της ξεπερνούν την ηλικία της. Ένας άνθρωπος που έμαθε να δίνει όλη του τη ζωή , δεν μπορεί να σταματήσει τώρα. Την αγαπάμε πολύ και σεβόμαστε το έργο της. Η άλλη Μαρίνα, η Μαρίνα Ρωσσάκη, η ασταμάτητη καλή μας νεράιδα που μεσολαβεί σε όλες τις καλές της και καλές μας φίλες, που φροντίζει σε καθημερινή βάση για την πώληση των εκθεμάτων μας, που νοιάζεται για το αποτέλεσμα που θα έχει το bazaar στις ψυχές των παιδιών και που τώρα στις δύσκολες αυτές συνθήκες είναι ακόμα πιο ενεργή δείχνοντας πως η προσφορά μένει ζωντανή κάτω από όλες τις συνθήκες. Και φυσικά η Θωμαή Στιόκα που μαζί με τον άνδρα της κύριο Παύλο Δραγκόλα είναι το αχτύπητο δίδυμο που εποπτεύουν τις ανάγκες μας και προσφέρουν όταν και όπου τους ζητηθεί.

Ο Θεός ας φροντίσει η δική μας ευγνωμοσύνη να γίνει προσευχή για όσους προσφέρουν οπότε και όπου μπορούν δίνοντας ένα κομμάτι της ψυχής τους.