Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον Συγγραφέα και εικαστικό κύριο Πάνο Γιάκα που την Δευτέρα 18.3.2019 στον χώρο του Κέντρου Μέριμνας μοιράστηκε μαζί μας τις εμπειρίες της ζωής του που τον οδήγησαν στη συγγραφή του βιβλίου "ΚΟΜΠΟΣ ΥΦΑΛΟΥ" που αναφέρεται στην αναπηρία όπως αυτή υπάρχει μέσα στην καθημερινότητα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό κυρία Ειρήνη Δαμιανίδου που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην παρουσίαση του συγγραφέα και του βιβλίου κάνοντας σε όλους τους παρόντες την υπόθεση τελείως κατανοητή απο την πλευρά του αναγνώστη.
Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτικό Διογένη Μπακαλίδη για την συμμετοχή του στην ανάγνωση αποσπασμάτων. 
Φυσικά η Μέριμνα ευχαριστεί όλους τους καλούς φίλους που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο μας και μοιράστηκαν μαζί μας την ευεργεσία της ψυχής που πραγματεύεται το συγκεκριμένο βιβλίο. Ανάμεσά τους ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιος Ουρσουζίδης, η υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, η πρώην Δήμαρχος Χαρούλα Ουσουτζόγλου, η Δημοτική Σύμβουλος Θωμαή Στιόκα, η υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος κυρία Ολυμπία Σουγιουλτζή - Γκασνάκη, η κυρία Αλκμήνη Μπεμπέτσου απο το Λύκειο Ελληνίδων, η Μαρίνα Ψωμιάδου απο τον Σύλλογο Καρκινοπαθών κ.α.
Τέλος για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε απο καρδιάς όλη την οικογένεια του Τάκη και της Σούλας Κόγια που είναι χορηγοί του μπουφέ όλων των εκδηλώσεών μας με αγάπη και αληθινή στήριξη.
Ξεχωριστά ευχαριστούμε και την καθηγήτρια αρτοζαχαροπλαστικής κυρία Χριστίνα Μάλλιου που είναι φύλακας άγγελός μας.